Skip to main content

TABĂRA “Bucuria Prieteniei”, a Mitropoliei ortodoxe române a Germaniei, Europei Centrale și de Nord

Fă misiune alături de noi! Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici: https://tinyurl.com/SUBSCRiv

************
Mâine se încheie, la Nemțișor, lângă Mănăstirea Neamț, a patra ediție a taberei “Bucuria Prieteniei”, organizată sub egida Mitropoliei Ortodoxe Române a Germaniei, Europei Centrale și de Nord și cu sprijinul ATORG. Proiectul își propune ca cei 40 de copii cu vârsta cuprinsă între 8-16 ani să descopere și să întărească în sufletul lor bucuria și frumusețea credinței ortodoxe, să îi ajute în aprofundarea limbii române și să le cultive valorile prieteniei. Totodată, copiii și tinerii au avut șansa de a petrece câteva zile într-un cadru natural încărcat de spiritualitatea credintei ortodoxe. Cei 10 monitori, majoritatea cu experiență în activitățile cu copii, au pregătit pentru aceștia ateliere de creație – icoană, grafică, fotografie, muzică și teatru, dar și jocuri, activități sportive, întreceri, drumeții, focul de tabără, si nelipsita „Seară a talentelor”. Fiecare zi a început și s-a terminat cu rugăciunea în comun. Momentele au fost însoțite de cateheze pe înțelesul celor mici. Una dintre zile a fost dedicată vizitării unor obiective turistice sau religioase. Printre acestea:
Mănăstirea Neamț, Rezervația de zimbri, Casa memorială Ion Creangă de la Humulești și peștera Sfintei Cuvioase Teodora de la Sihla.

************
Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV → https://www.trinitas.tv/
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
➥ Facebook: https://www.facebook.com/trinitastv
➥ Instagram: https://www.instagram.com/trinitastv
➥ TikTok: https://www.tiktok.com/@trinitas.tv
➥ SoundCloud: https://soundcloud.com/trinitastv

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.