Skip to main content

Tâlcuiri la Nașterea Domnului. Despre tradiția, istoria și teologia Crăciunului

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Pr. Asist. Dr. Alexandru Atanase Barna, de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din București, ne poartă prin lumea Crăciunului: simbolurile și semnificațiile perioadei, slujbele frumoase, cântările liturgice de la strana, dar și colindele, icoana Nașterii cu tot ce înseamnă ea, rolul magilor, al îngerilor și al păstorilor, toate elementele care alcătuiesc tabloul Nașterii și însoțesc momentul Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos, dincolo de înțelesurile romanțate și pitorești care s-au păstrat și pe care le vehiculăm astăzi.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.