Skip to main content

Tezaurul Slimnicean: credința, familia și tradițiile

Pe meleagurile sibiene, corul parohiei „Sfânta Parascheva” din satul Slimnic a devenit cunoscut. Bătrâni și tineri ai locului îi cântă lui Hristos cu emoție și recunoștință. Ecoul lăcașului înalță glasurile lor către cer. Și pare că întreaga localitate este învăluită în melodia blândă. Iar întreg satul îi mulțumește lui Dumnezeu.
Repetițiile sunt un bun prilej de întâlnire și bucurie. Cei aproximativ douăzeci de membri ai corului se reunesc în casa parohială sau în lăcașul pe care l-au construit cu multă trudă. Unii dintre ei cântă și la strană, la fiecare Sfântă Liturghie. Sunt oameni senini și blânzi care au îndrăgit muzica și mai presus de toate L-au îndrăgit pe Dumnezeu.
Urmăriți o ediție Viața Parohiilor.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.