Skip to main content

Tineri ortodocși din Franța și Belgia au participat la Congresul NEPSIS

Catedrala Ortodoxă Română „Sfinții Arhangheli”, din Paris, a găzduit ieri, Congresul anual NEPSIS, care a reunit tineri ortodocși din Franța și Belgia. În deschiderea evenimentului, Preasfințitul Părinte Nectarie de Bretania, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Europei Occidentale, a oficiat în lăcașul de cult Sfânta Liturghie. În continuare, Preasfințitul Părinte Marc Nemțeanul le-a vorbit tinerilor despre înţelepciune, virtuţi și despre trăirea vieții în Hristos. În cursul zilei, participanții au avut ocazia să descopere, în orașul luminilor, monumente și locuri istorice, dar și să se închine Sfintei Genoveva, ocrotitoarea Parisului.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.