Skip to main content

Tinerii și călăuzirea lor spirituală

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

„Viața aceasta este un dar de la Dumnezeu. Și este un dar de la Dumnezeu de a fi copil, de a fi tânăr, de a ajunge și la bătrânețe. Așa cum Însuși Mântuitorul nostru Iisus Hristos a fost copil, și pentru că dorea mântuirea cât mai repede, la 33 de ani ne-a adus mântuirea. Tinerețea are aspectul ei, mai ales în contextul lumii de astăzi, dar responsabilitatea cea mai mare pentru tineri, începând din copilărie, o au în primul rând părinții, familia.”
În această ediție discutăm despre tinerețe și despre călăuzirea spirituală a tinerilor, cu Protoiereu Pr. Dr. Marin Comănescu, de la Biserica „Precupeții Noi”, din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente