Skip to main content

Transumanismul, manipularea condiției umane

Invitat: Prof Univ. Nicu Gavriluță, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași

Ți-a plăcut această ediție?

Dacă ai o sugestie, o recomandare sau orice alt gând legate de această emisiune, te rugăm scrie-ne, distribuie sau apreciază-ne.

comment iconScrie comentariu 2

2 comentarii

  1. Beatrice Becheanu

    Hristos a inviat! Multumesc echipei care a facut posibila realizarea acestei emisiuni! Tema dezbatuta in aceasta editie a fost deosebit de interesanta..”cine are urechi de auzit”, sa nu ramana surd, mut si orb, trupeste dar mai ales sufleteste!
    Din fericire, omul, incununarea creatiei Lui Dumnezeu, luminat si povatuit, poate urma calea fireasca pe pamantul acesta si poate inmulti „talantii” care i-au fost incredintati. Si, din fericire, acesti oameni exista, unul dintre ei, fiind si medicul neurochirurg Leon Danaila, exemplu viu, contemporan, al suprematiei inteligentei umane fata de cea artificiala.
    Bunul Dumnezeu sa ne lumineze pe toti!

  2. Petru Tabacu

    O emisiune de exceptie, date fiind problemele contemporane abordate si disecarea lor la microscopul inteligentei UMANE , a inteligentzei cultivata vreme indelungata intru cunoasterea ADEVARULUI. Bine ati formulat „stiintza este noul zeu”, intr-adevar daca vom analiza ce ne-a dat noua stiintza de-a lungul secolelor, vom vedea ca tot ce am primit a fost daunator speciei umane, insa folositor unei anumite „elite” satanice. Pentru omul obisnuit este rau sa fie ignorant, dar este si mai rau sa fie foarte instruit. Cunoasterea iti ofera o viziune de ansamblu a realitatilor, posibilitati de coroborare si interpretare a datelor, dar ofera si nefericire, dat fiind sistemul referential la care se raporteaza. Da, traim sub asaltul maleficului si va trebui sa alegem de partea caruia ne vom situa, de partea binelui, ori a maleficului. Felicitari !

Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.