Skip to main content

Trei ierarhi au slujit la hramul Bisericii „Sfântul Haralambie” din Constanța

Biserica „Sfântul Haralambie” din Constanța, cunoscută pentru bogata activitate social-filantropică desfășurată, și-a cinstit astăzi ocrotitorul. La hramul lăcașului de cult, Sfânta Liturghie a fost oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Teodosie împreună cu Înaltpreasfințitul Părinte Iacov, Mitropolit de Mytilene, Grecia, și cu Preasfințitul Părinte Macarie de Glavinitsa, Episcop-vicar al Mitropoliei de Ruse, Bulgaria. În cuvântul de învățătură, Arhiepiscopul Tomisului a afirmat că Sfântul Mucenic Haralambie a dus o viață de jertfă.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.