Skip to main content

Trei ierarhi au slujit la hramul Catedralei episcopale din Huși

Catedrala Episcopală din Huși și-a sărbătorit, astăzi, ocrotitoarea. Ziua de pomenire a Sfintei Mari Mucenițe Chiriachi a fost împodobită, anul acesta, în mod deosebit, prin aducerea raclei cu Brâul Maicii Domnului, de la Mănăstirea Kato Xenia, din Grecia. De asemenea, lăcașul de cult a primit din partea Înaltpreasfințitului Părinte Laurențiu, Mitropolitul Ardealului, un fragment din moaștele Sfântului Ierarh Andrei Șaguna. Evenimentele au început încă de aseară, atunci când ierarhul locului a oficiat Vecernia Mare și Litia. Clerul și credincioșii au mers apoi în procesiune, cu sfintele moaște, pe străzile orașului.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.