Skip to main content

TRINITAS TV disponibil în format HD în grila abonaților DIGI (RCS & RDS) Poziția 206

TRINITAS TV, postul de televiziune al Patriarhiei Române, este prezent, începând din data de 18 octombrie 2023, în grila de programe a abonaților Digi (RCS RDS) în format HD (High Definition). Temporar, TRINITAS TV HD este distribuit la finalul grilei digitale, la poziția cu numărul 206, urmând ca la începutul anului viitor, când compania RCS RDS va efectua o reașezare a programelor în grilă, să fie repoziționat după TRINITAS TV SD.
Pentru a recepționa TRINITAS TV HD, abonații trebuie să efectueze o nouă căutare totală a programelor din setările televizorului.
În grila digitală, analogică și satelit a operatorului RCS RDS este disponibilă în continuare și varianta SD a postului TRINITAS TV.
Televiziunea Patriarhiei Române poate fi recepționată FTA pe satelitul HELLAS SAT3 – 39° East și prin reţelele de cablu tv, prin platformele DTH și IPTV, precum și online la adresa www.trinitas.tv/live.

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.