Skip to main content

„Unde ești Adame?” – în România

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Câți dintre noi avem puterea să ne privim în oglindă și să ne vedem drept cine suntem?
Să ne recunoaștem goliciunea, să o plângem și să încercăm să o schimbăm cu dorința de a fi reali, de a fi egali între ce simțim și cum ne comportăm.
Din păcate trăim astăzi vremuri în care nici măcar noi nu mai știm cine suntem, iar drumul până la propria inimă e lung și greu de străbătut și poate că nici înconjurul pământului n-ar fi suficient să ne regăsim.
Un film documentar lansat recent în țară la noi ne face să reflectăm la acest aspect al vieții noastre și ne arată că de noi depinde cât timp mai răbdăm nescurtarea acestei căi.
Documentarul ilustrează fără artificii viața reală a monahilor din Mănăstirea Dohiariu din Sfântul Munte Athos, pentru care realizatorii au așteptat timp de 10 ani binecuvântarea de a-l înregistra și alți 3 pentru a surprinde realitatea acelor locuri, după ce au promis că nu-l vor face ca un omagiu adus eroului principal, nu vor promova Athosul și nici Grecia și nu-l vor înfrumuseța cu nimic.
Acest film a fost subtitrat în 22 de limbi și adus în țară la noi cu sprijinul Cenaclului „Sf. Simeon Noul Teolog” din cadrul Facultății de Teologie „Justinian Patriarhul” a Universității din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.