Skip to main content

Universitatea de Științe Agronomice; Patria verzei; Vinca rosea

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

În această ediție aflăm ce facilități au studenții de la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, și ce opțiuni de angajare au după absolvire.

Comuna Lungulețu din județul Dâmbovița pare să fie „patria verzei”. Dacă vizitezi localitatea în timpul toamnei, cât poți cuprinde cu privirea vezi gustoasa legumă sferică formată din aproximativ 70 de frunze. Care este secretul acestei productivități impresionante aflăm în reportajul următor.

O plantă extrem de decorativă pe care toți iubitorii de frumos și-ar putea-o dori în casele lor este Vinca rosea. Despre nevoile și particularitățile acestei plante ne povestesc colaboratorii de la Grădina Botanică a Universității din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente