Skip to main content

URSS – un veac încheiat

Invitat: Cosmin Popa, Institutul de Istorie „Nicolae Iorga”

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!

Un comentariu

  1. Iosif Marius-Ioan

    Apreciez în mod deosebit această emisiune excepțională în care s-a purtat un profund și bine informat dialog ce vizează istoria în desfășurare chiar în aceste zile. Despre domnul Sever Voinescu nu mai vorbesc pentru că îl apreciem cu toții, dar m-a impresionat domnul Cosmin Popa atât prin informație cât și prin calitatea judecăților sale.
    Ce cred e faptul că Uniunea Sovietică reprezintă o noutate istorică absolută prin instalarea unor gangsteri politici care și-au adjudecat guvernarea pe baza profețiilor lui Marx ce le-au autorizat confiscarea întregii avuții a unei imense populații pe care au transformat-o într-un popor de sclavi într-o țară care a devenit, ca și cele pe care le-au infectat, lagăre de concentrare. Ar putea fi vorba și de un caz patologic social. Comportamentul de gangsteri continuă și astăzi dincolo de o democratizare ce e de fapt o potemkiniadă politică.
    Cu deosebit respect și aștept continuarea.

Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.