Skip to main content

„Vacanța din pridvorul bisericii” pentru 160 de copii din judeţul Galaţi

Fă misiune alături de noi! Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici: https://tinyurl.com/SUBSCRiv

************
Peste 160 de copii și tineri din 13 parohii din protopopiatele Tecuci și Covurlui, judeţul Galaţi, au fost beneficiarii programului eparhial de vară ”Vacanța din pridvorul Bisericii”. Întâlnirea copiilor şi tinerilor a început în biserica ”Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril” din localiatea Umbrărești Vale cu o rugăciune în comun, o cateheză şi o lecție practică de limba şi literatura română, transpusă prin istorioare și exemple concrete de cadre didactice de la Școala ”Sfântul Stelian” din Umbrărești. În continuare, în cadrul Școlii Gimnaziale numărul 1 din localitate, au participat la o lecţie de circulaţie rutieră în care au avut prilejul de a învăţa de la un poliţist reguli elementare de circulaţie pe drumurile publice. După-amiaza, pe Stadionul comunal s-a desfăşurat competiția ”Cupa Taberei” la fotbal pentru echipele de fotbal ale parohiilor participante. Seara s-a încheiat în Parcul din Umbrărești” cu dans, cântec și un foc de tabără.

************
Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV → https://www.trinitas.tv/
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
➥ Facebook: https://www.facebook.com/trinitastv
➥ Instagram: https://www.instagram.com/trinitastv
➥ TikTok: https://www.tiktok.com/@trinitas.tv
➥ SoundCloud: https://soundcloud.com/trinitastv

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.