Skip to main content

Valoarea experienței spirituale pentru copii

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Ce valoare are experiența spirituală în viața unui copil din momentul în care se naște și până devine adult?
Care este efectul concret al Sfintei împărtășanii și al postului în viața lui?
Cum facem ca părinți să ghidăm viața unui copil, astfel încât să ne achităm corect de misiunea pe care Dumnezeu ne-a încredințat-o?…
Sunt întrebări care macină mintea și sufletul oricărui părinte.
Nu putem afla viitorul și oricâte planuri am face, nu avem nicicând certitudini atunci când vine vorba de o altă viață, fie ea născută din sângele și trupul nostru.
Putem însă, atât cât reușim să fim noi, ca părinți, un exemplu de bună practică și să punem semințe sănătoase, apoi să ne rugăm să prindă rod.
Dacă noi credem cu convingere în ceea ce facem, suntem constanți și serioși, avem toate șansele să dăm mai departe un model de viață sănătos și de raportare la Dumnezeu.
Protos. Athanasie Ulea, medic psihiatru și preot slujitor în Parohia „Buna Vestire” din München ne ajută să înțelegem cum să ne raportăm corect la misunea pe care ne-a încredințat-o Dumnezeu.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.