Skip to main content

Zilele Medicale și Științifice ale Spitalului Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Al. Obregia”

Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia” din București aniversează, săptămâna aceasta, un secol și un an de existență. Medici din toată ţara, reprezentanţi ai Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, dar și autorități, împărtășesc, în cadrul unor conferințe, noi descoperiri şi informaţii în domeniu, în beneficiul pacienţilor. Și pentru că sărbătoarea unității sanitare coincide cu evenimentele dedicate lunii pentru viață, voluntarii Asociației „Studenți pentru Viață” au oferit astăzi flori și mărțișoare personalului angajat, dar și pacientelor.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente