Skip to main content

Ziua Națională. Memorie fidelă și luciditate patriotică

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Invitatul acestei ediții, domnul Prof. Dr. Ioan Stanomir, de la Facultatea de Științe Politice a Universității din București, este una dintre personalitățile exemplare ale cetății astăzi, prin implicarea sa și prin devotamentul său față de niște valori la care trebuie să ținem și să le apărăm în fiecare zi. Să nu uităm: 1918 este prin mesajul lui un moment și foarte înalt, și în același timp un moment de reflecție pentru cei care trăim astăzi. Să nu uităm lecția demnității, libertății, și a democrației care a fost rostită în 1918 la Alba Iulia.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.