Skip to main content

Ziua naţională pentru comemorarea violenţelor împotriva creştinilor

Fă misiune alături de noi! Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici: https://tinyurl.com/SUBSCRiv

************
În fiecare an, în data de 16 august este marcată Ziua naţională pentru comemorarea martirilor Brâncoveni şi de conştientizare a violenţelor împotriva creştinilor. Potrivit Legii 134/2020, în această zi pot fi organizate manifestări publice și evenimente comemorative. În Arhiepiscopia Târgoviștei mai multe biserici care au fost legate de activitatea Sfântului Voievod Martir Constantin Brâncoveanu, au fost iluminate ieri în roșu, culoare ce amintește de sângele numeroșilor martiri creștini din toate veacurile. Instituțiilor publice și private care au recurs la această formă de comemorare li s-a alăturat și Palatul Victoria. Potrivit unui raport Open Doors, unul din șapte creștini este supus la persecuții grave și discriminare pe baza credinței, la nivel mondial. În total, 360 de milioane de creștini au suferit persecuții anul trecut pentru credința lor.

************
Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV → https://www.trinitas.tv/
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
➥ Facebook: https://www.facebook.com/trinitastv
➥ Instagram: https://www.instagram.com/trinitastv
➥ TikTok: https://www.tiktok.com/@trinitas.tv
➥ SoundCloud: https://soundcloud.com/trinitastv

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.