Skip to main content

135 de ani de la moartea „poetului nepereche”

Astăzi s-au împlinit 135 de ani de la moartea lui Mihai Eminescu, cel despre care filozoful Constantin Noica spunea că este „omul deplin al culturii românești”. La mormântul poetului, din Cimitirul Bellu, Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a oficiat o slujbă de pomenire.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!

Un comentariu

  1. MihaliDumitru

    Hristos S-a Inălțat!
    Am nelămuriri cu privire la un termen care definește rangul unor personalități ale bisericii ortodoxe, atât în ce privește scrierea lui corectă cât și semnificațiile lui . Este vorba de termenul „SCHIMONAH sau SCHITMONAH”? Nefiind în DEX, vă rog sa-mi comunicați și semnificațiile sale.

Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.