Skip to main content

18 ani de la Renaștere

A 10-a ediție Race for the Cure a Fundației Renașterea se va desfășura sâmbătă, 8 iunie, în Capitală. Acesta este un eveniment dedicat prevenției și depistării precoce a cancerelor feminine în România și susținerii persoanelor bolnave prin donații. Fondurile strânse vor fi folosite pentru a oferi investigații medicale gratuite femeilor vulnerabile și peruci din păr natural pentru pacientele și copiii diagnosticați cu cancer.
Cursa va avea ca punct de plecare Rondul Kiseleff. Race for the Cure este cea mai mare cursă internațională destinată promovării sănătății și luptei împotriva acestei boli, iar anul trecut la București au participat peste 3 mii de persoane.
La evenimentul de anunțare a celei de-a 10-a ediții în țara noastră, am întâlnit-o pe Loredana Popescu, ce anul acesta celebrează 18 ani de la Renaștere, de la momentul în care s-a vindecat de cancer la sân.

#LoredanaPopescu #RaceForTheCure #FundațiaRenașterea #SănătateaFemeii #oameniitimpului

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.