Skip to main content

A doua zi a Școlii de vară „Viitorul este Pro-Viață” 2023 pentru studenți

Fă misiune alături de noi! Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici: https://tinyurl.com/SUBSCRiv

************
Școala de vară „Viitorul este Pro-Viață” a continuat astăzi la Mănăstirea Caraiman cu ateliere și conferințe. Părintele Teodor Gradinaciuc, consilier patriarhal, director Radio Trinitas, le-a vorbit particianților despre abilitatea de a discuta probleme controversate într-un mod civilizat și productiv și le-a prezentat diverse modalităţi de cooperare, de exprimare a dezacordului sau de împărtăşire a sentimentelor.
Ziua a continuat urmărind un podcast cu Bethany Janzen, co-fondatoare și președinte a Pro-Life Global, organizație care sprijină formarea de grupuri studențești pro-viață în toată lumea. A urmat atelierul de medicină intitulat „Nouă luni unice din viața noastră”, susținut de Anastasia Chirvasă, studentă în anul al 6-lea la Facultatea de Medicină și secretara Studenți pentru viață – filiala Iași. Informațiile obținute pe parcursul zilei au fost aprofundate cu ajutorul Elizei Maria Cloțea, medic rezident la specialitatea obstetrică-ginecologie. Ziua s-a încheiat cu o prezentare a Alexandrei Nadane, director al Centrelor ROUA, care le-a vorbit tinerilor despre relațiile toxice și dependența emoțională. Școala de vară „Viitorul este Pro-Viață” de la Caraiman se va încheia duminică.

************
Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV → https://www.trinitas.tv/
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
➥ Facebook: https://www.facebook.com/trinitastv
➥ Instagram: https://www.instagram.com/trinitastv
➥ TikTok: https://www.tiktok.com/@trinitas.tv
➥ SoundCloud: https://soundcloud.com/trinitastv

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.