Skip to main content

A început Școala de vară „Viitorul este pro-viață” 2023 pentru studenți

Fă misiune alături de noi! Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici: https://tinyurl.com/SUBSCRiv

************
La Mănăstirea Caraiman, din județul Prahova, se desfășoară, zilele acestea, Școala de vară „Viitorul este pro-viață” 2023 pentru studenți. În următoarele cinci zile, participanții vor dobândi cunoștințe despre problematica pro-viață din domenii precum filosofie, istorie, medicină, asistență socială, teologie și jurnalism; vor învăța cum să dezbată și cum să le împărtășească și altora viziunea pro-viață, dar și cum să organizeze activități pro-viață în comunitățile din care provin. După sosirea și cazarea participanților, a urmat deschiderea școlii de vară prin jocurile de cunoaștere. Alexandra Nadane, Președintele Asociației „România pentru viață”, le-a vorbit tinerilor, oferindu-le exemple concrete, despre criza de sarcină. În prima seară a taberei, studenții au vizionat un film inspirat din fapte reale. Programul reunește, până duminică, 14 tineri din București, Iași, Cluj, Alba și Vaslui. Școala de vară „Viitorul este pro-viață” este un program de formare pentru tineri, inițiat de Asociația Studenți pentru viață și Asociația România pentru viață în anul 2019.

************
Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV → https://www.trinitas.tv/
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
➥ Facebook: https://www.facebook.com/trinitastv
➥ Instagram: https://www.instagram.com/trinitastv
➥ TikTok: https://www.tiktok.com/@trinitas.tv
➥ SoundCloud: https://soundcloud.com/trinitastv

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente