Skip to main content

Alege viața! Ajută femeia însărcinată

Lupta pentru viață este cel mai greu de dus, dar odată câștigată, odată ce femeia spune da vieții din pântecele ei și noi, ca societate, avem de câștigat. Ne plângem tot timpul că natalitatea este în scădere, însă soluția este exact în da-ul spus vieții. Pentru a veni în sprijinul femeilor însărcinate, organizații pro-viață lucrează zi și noapte ca să ofere acestor femei consiliere psihologică, ajutoare medicale, financiare, dar și un loc în care să locuiască. În această ediție a emisiunii #secventetrinitas cunoaștem oameni care spun da vieții.

#viață
#AlegeViața

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.