Skip to main content

Angajații Centrului de Presă BASILICA au primit binecuvântarea Patriarhului României

După momentele liturgice din Catedrala Patriarhală, jurnaliștii creștini au primit binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române. În cadrul momentului festiv din sala Europa Christiana a Palatului Patriarhiei, zece angajați și colaboratori ai Centrului de Presă BASILICA au primit din partea Preafericirii Sale ordine și distincții. „Ziua aceasta este, pe de o parte, un prilej de bucurie și împreună-rugăciune, pe de altă parte, constituie un context de reactualizare și reconștientizare a scopului pentru care a fost întemeiat Centrul de Presă BASILICA”, a subliniat Întâistătătorul Bisericii noastre, în cuvântul rostit cu această ocazie.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.