Skip to main content

Betleem, orașul Nașterii Domnului

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Cândva, tare demult, era în Betleem un om pe nume Iesei. Și acest Iesei avea opt fii. Cel mai tânăr dintre fiii lui Iesei se numea David. David era păstor și păștea oile lângă Betleem. Iar acest păstor cu părul castaniu și fața frumoasă, mai era pe deasupra neobișnuit de puternic și de viteaz. Din păstor a ajuns rege. Ca rege, el a alcătuit, printre altele, două minunate cântări: una, Celui mai împodobit cu frumusețea decât fiii oamenilor, iar a doua, Împărătesei în haină aurită. Și aceste cântări le cânta ca împărat cu harpa în turnul său înalt din Ierusalim. Cărei Fecioare și Cărui Prunc îi cânta Regele David în urmă cu trei mii de ani?

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.