Skip to main content

Binecuvântarea Patriarhului României pentru tinerii participanți la ITO Ploiești 2024

ITO Ploiești 2024 a reunit, în acest sfârșit de săptămână, tineri din toate cele 13 protopopiate ale Arhiepiscopiei Bucureștilor, dar și din Serbia, Ungaria și Republica Moldova. Sfânta Liturghie de la Mănăstirea Ghighiu a încununat două zile de conferințe, vizite, ateliere și concerte, activități la care tinerii au avut ocazia să lege prietenii și să descopere istoria și frumusețea municipiului gazdă. Participanții au primit, astăzi, binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel. Preafericirea Sa i-a felicitat pe organizatori și le-a transmis tinerilor să aibă mereu inima plină de binecuvântarea Preasfintei Treimi şi de bucuria sfinţilor.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.