Skip to main content

Biserica Parohiei Marginea 1 va fi resfințită duminica aceasta

Fă misiune alături de noi! Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici: https://tinyurl.com/SUBSCRiv

************
Biserica Parohiei Marginea I cu hramul „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” va fi resfințită duminca aceasta. Șapte ierarhi ai Bisericii noastre vor săvârși slujba de târnosire a sfântului locaș, ca o încununare a tuturor lucărilor realizate din anul 1949 până în prezent. Credincioșii și pelerinii se vor putea închina cu acest prilej la racla ce adăpostește mâna dreaptă a Sfântului Ierarh Nicolae adusă de la Biserica „Sfântul Gheorghe” Nou din București. Programul liturgic a început în această seară cu slujba privegherii. Mâine dimineața, după întâmpinarea sfintelor moaște, de la ora 8:15 va începe slujba de sfințire a bisericii așezate sub ocrotirea Sfinților Arhangheli. Începând cu ora 9:30, va fi săvârșită Sfânta Liturghie arhierească pe un podium special amenajat în Parcul Central al Comunei Marginea. Moaștele Sfântului Ierarh Nicolae, vor rămâne spre închinare la Marginea până luni, 21 august, la ora 13:00. Biserica din Marginea a fost zidită între anii 1840-1849 și sfințită în anul 1859. Din anul 2015 biserica parohială a trecut printr-un amplu proces de restaurare, construcție și înfrumusețare.

************
Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV → https://www.trinitas.tv/
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
➥ Facebook: https://www.facebook.com/trinitastv
➥ Instagram: https://www.instagram.com/trinitastv
➥ TikTok: https://www.tiktok.com/@trinitas.tv
➥ SoundCloud: https://soundcloud.com/trinitastv

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.