Skip to main content

Cinema în aer liber, în Parcul Titan

Fă misiune alături de noi! Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici: https://tinyurl.com/SUBSCRiv

************
Pasionaţii de filme au ocazia să își petreacă timpul în afara sălii de cinema. „Cinema în aer liber” se întoarce pe „Insula Artelor” din Parcul Titan cu 21 dintre cele mai premiate filme de autor de la Festivalurile Internaţionale. Acestea vor putea fi urmărite timp de patru săptămâni, de marți până duminică, până în data de 10 septembrie, iar intrarea este gratuită. Deși proiectate pe o insulă din parc, filmele vor putea fi vizionate în condițiile unei săli de cinema moderne, la standarde europene. Peliculele vor fi aduse în fața publicului utilizând echipamente performante, un proiector digital mobil de 18.300 de lumeni și un ecran gonflabil de 120 m2. Accesul la proiecții este liber, iar detalii despre filme și programul complet vor putea fi găsite pe www.primarie3.ro și www.cinemainaerliber.ro.

************
Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV → https://www.trinitas.tv/
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
➥ Facebook: https://www.facebook.com/trinitastv
➥ Instagram: https://www.instagram.com/trinitastv
➥ TikTok: https://www.tiktok.com/@trinitas.tv
➥ SoundCloud: https://soundcloud.com/trinitastv

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.