Skip to main content

Colocviul internațional „Cultură și identitate”, la Bruxelles

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Universitatea Liberă din Bruxelles, Ambasada României în Regatul Belgiei, Institutul Limbii Române, Facultatea de Litere a Universității din București și Institutul Cultural Român din Bruxelles au organizat cea de X-a ediție a Zilelor Științifice de Studii Românești. Evenimentul a fost dedicat memoriei academicienilor români Eugen Simion și Răzvan Theodorescu. Organizatorii și-au adus omagiul prin tematica propusă – „Cultură și identitate”, prin discursurile solemne rostite de foști elevi, precum și prin evocarea video a conferințelor celor doi academicieni.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.