Skip to main content

Comunicarea medic-pacient. Empatie, încredere, demnitate

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

„E important ca noi, medicii, care prin natura informațiilor pe care le învățăm și cascada de informații tehnice care ajung în zona medicală, să nu uităm că medicul, atunci când această meserie a început să fie departajată de alte tipuri de îndeletniciri, era cel care asculta omul. Cel care îi asculta vorba, îi dădea sfaturi de viață, de comportament – dincolo de sfaturile medicale. Și cred că este extrem de important ca în acest moment în care învățăm și vorbim foarte tehnic, să nu uităm că lumea din jurul nostru trebuie să înțeleagă că scopul nostru este să fim lângă oameni și să ne adresăm lor așa cum ei ne înțeleg.”
Dr. Beatrice Mahler, manager, Institutul „Marius Nasta” din București

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.