Skip to main content

Copiii descoperă „Bucuria prieteniei” în taberele Mitropoliei Germaniei, Europei Centrale și de Nord

Zilele trecute, s-a încheiat cea de-a cincea ediție a Taberei de Spiritualitate ortodoxă și Limba Română „Bucuria prieteniei”, organizată de Mitropolia Germaniei, Europei Centrale și de Nord. O altă serie de copii români din Germania, Austria și nu numai se pregătește de jocuri și aventură, pentru că, exact într-o lună, va avea loc cea de-a șasea ediție a taberei, de data aceasta, în România, la Nemțișor. Părintele Răzvan Gască, coordonatorul taberei, a oferit, pentru Jurnalul TRINITAS, detalii despre program și a vorbit despre impactul pe care îl au taberele asupra copiilor.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.