Skip to main content

Damian Anfile. Istoria Bucureștiului povestită în tururi

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Bucureștiul este un oraș încărcat de istorie care merită redescoperită și livrată într-un mod în care să înțelegem legătura între momente și oamenii care l-au locuit. De câțiva ani, un tânăr teolog pasionat de istorie și colecționar de cunoștințe – după cum își spune, organizează tururi pentru solicitanți în care le povestește despre cei care au scris istorie în Capitală și nu numai. Tânărul se numește Damian Anfile și reușește să-și magnetizeze invitații în plimbările pe care le face de-a lungul și de-a latul Micului Paris, cu un aer boem și cu temele foarte bine făcute.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.