Skip to main content

Festivalul caritabil INIMO trimite la școală peste 6000 de copii

Fă misiune alături de noi! Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici: https://tinyurl.com/SUBSCRiv

************
Weekendul trecut, Iașiul a fost Orașul Faptelor Bune. Festivalul Inimo, organizat de Părintele Dan Damaschin și Asociația Glasul Vieții, a reunit zilnic aproximativ 25.000 de spectatori. Cei care au participat la spectacole au avut șansa să ajute un copil sărman să meargă la școală, contribuind la pachețelul acestuia cu rechizite, îmbrăcăminte și încălțăminte. Pentru cei care au cumpărat bilete sau au făcut donații, Centrul de pelerinaje al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei a acordat, prin tragere la sorți, 10 pelerinaje la Ierusalim în familie. La finalul festivalului, a fost organizată o tombolă, iar premiul cel mare a fost un apartament în valoare de 100.000 de euro. În urma evenimentului caritabil s-au strâns 400 de mii de euro. Astfel, peste 6.000 de copii vor primi haine și rechizite pentru noul an școlar. Părintele Dan Damaschin speră să mai strângă în continuare bani pentru alți 4200 copii, din donațiile online. Cei care doresc să sprijine această campanie pot găsi informații pe pagina de facebook Glasul Vieții România sau pe pagina Preot Dan Damaschin.

************
Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV → https://www.trinitas.tv/
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
➥ Facebook: https://www.facebook.com/trinitastv
➥ Instagram: https://www.instagram.com/trinitastv
➥ TikTok: https://www.tiktok.com/@trinitas.tv
➥ SoundCloud: https://soundcloud.com/trinitastv

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.