Skip to main content

Festivalul INIMO va începe mâine la Iași

Fă misiune alături de noi! Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici: https://tinyurl.com/SUBSCRiv

************
De mâine și până duminică, ieșenii sunt așteptați pe Stadionul „Emil Alexandrescu” la „Festivalul Internaţional al familiei, al vieţii şi al faptelor bune – Inimo”. Organizatorul festivalului, părintele Dan Damaschin de la biserica Maternităţii Cuza Vodă din Iaşi, și-a propus ca, în urma evenimentului, să pregătească pentru școală peste 10.000 de copii care provin din familii cu posibilități materiale reduse. Pentru ei vor fi cumpărate haine, încălțăminte şi rechizite. Smiley, Connect-R, Direcţia 5, Gaşca Zurli, Irina Rimes, Horia Brenciu, Damian Drăghici, Nicoleta Nucă, Ana Beregoi, Antonia și Voltaj sunt astfel doar la o distanță de… o faptă bună. Accesul la Festivalul INIMO se face pe baza unei invitații care se obține făcând o donație. Beneficiază de gratuitate familiile care au cel puţin trei copii minori. Tot de gratuitate beneficiază şi persoanele cu dizabilităţi, împreună cu însoţitorii lor legali. La ediţia din acest an a Festivalului va fi organizată și o tombolă pentru 10 excursii în Ţara Sfântă şi un apartament într-un cartier rezidenţial din Iaşi. De asemenea, la ediţia de anul acesta cei care vin la „festivalul inimii” au prilejul să cumpere încălţăminte INIMO, fabricată într-o localitate din judeţul Suceava. Pentru a achiziţiona o pereche de tenişi INIMO donaţia este de 300 de lei, banii strânşi urmând a fi alocaţi îmbrăcării unui copil.

************
Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV → https://www.trinitas.tv/
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
➥ Facebook: https://www.facebook.com/trinitastv
➥ Instagram: https://www.instagram.com/trinitastv
➥ TikTok: https://www.tiktok.com/@trinitas.tv
➥ SoundCloud: https://soundcloud.com/trinitastv

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.