Skip to main content

Festivalul internațional de teatru de la Sibiu || 21 – 30 iunie 2024

Începând din 1993, Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu a pus România pe harta mondială a festivalurilor de teatru, atrăgând anual în luna iunie o mulțime impresionantă de vizitatori din toate colțurile Europei și ale lumii. Evenimentul a adus o vizibilitate enormă culturii românești, devenind un adevărat epicentru al teatrului european.

Pentru zece zile din luna iunie, Sibiul se transformă într-o scenă uriașă, găzduind unul dintre cele mai cunoscute festivaluri de teatru, comparabil doar cu cele de la Edinburgh și Avignon. În ultimii ani, datorită complexității și calității sale, Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu a urcat în fruntea acestor prestigioase evenimente.

În aceată ediție #CredințăȘiCultură, avem onoarea să discutăm cu fondatorul acestui festival remarcabil, o personalitate marcantă în lumea teatrală românească și internațională, un actor de renume, om de cultură și manager de excepție, domnul Constantin Chiriac, președintele festivalului.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.