Skip to main content

Festivitatea de încheiere a proiectelor „Alege Școala!”

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Biserica Ortodoxă Română pune accentul pe educația copiilor, precum și pe dezvoltarea acestora din punct de vedere spiritual și emoțional. Lipsa unuia dintre părinți lasă amprente semnificative în sfera emoțională și socială a copiilor, iar aceștia au nevoie de ajutor specializat din partea psihologilor și de sprijin duhovnicesc din partea preoților pentru a se putea integra într-o manieră firească în societate, fără a se simți marginalizați. Pentru a preveni fenomenul de părăsire timpurie a școlii și de menținere în sistemul de educație a 810 copii expuși acestui risc, cu unul sau ambii părinți plecați la muncă în străinătate, în perioada mai 2021 – decembrie 2023, în Patriarhia Română s-au desfășurat proiectele „Alege Școala. Astăzi, la ansamblul Mitropolitan din Iași a avut loc festivitatea de încheiere.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente