Skip to main content

Îngrijirea bolnavilor de cancer sub ocrotirea Sfinților Tămăduitori fără de arginți

Deși în curs de dezvoltare în țară la noi, îngrijirea paliativă rămâne totuși o necesitate care acoperă prea puțin din cât ar putea cere astăzi semenii noștrii.
Dincolo de acest aspect, puțini sunt cei care au puterea să se aplece asupra capului bolnavilor aflați în stadiu terminal să-I mângâie sau să le considere și cele mai mici nevoi importante. Pentru un bolnav, răgazul pe care-l mai îngăduie Dumnezeu pe pământ este un timp important, iar calitatea ultimelor clipe poate sprijini drumul către mântuire.
De aproape două decenii bucureștenii și nu doar, beneficiază de această îndrumare, prin grija celor care slujesc zi de zi la Centrul „Sfântul Nectarie Taumaturgul” aflat în curtea bisericii Sfântul Pantelimon, ocrotită de un doctor fără de arginți.

Adriana Căruntu – Director – Centrul de îngrijiri paliative „Sf. Nectarie Taumaturgul”, București

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.