Skip to main content

Livadă de migdali; Herghelia Dor Mărunt; Chaladium Bicolor

Cine nu a visat vreodată să se plimbe într-una din spectaculoasele livezi de cireși japonezi? Cum acest lucru nu este la îndemâna oricui, puteți să trăiți aceeași bucurie vizitând o livadă de migdali românești. Unde? În Dobrogrea, o zonă propice cultivării acestui pom.

În jurisdicția Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva, există mai multe herghelii ale statului. Pentru ediția de astăzi am vizitat herghelia Dor Mărunt din Călărași, pentru a admira frumoasele cabaline și a descoperi cum sunt antrenați caii pentru sporturile ecvestre.

Chaladium Bicolor este planta despre care vorbim astăzi în rubrica de horticultură realizată ca de obicei la Grădina Botanică a Universității din București.

#LivadăMigdali #HergheliaDorMărunt #ChaladiumBicolor #RoadelePământului

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.