Skip to main content

Laboratoarele Merlin; Livadă gutui; Lavanda

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Preocuparea pentru neuropatie și plante cu valoare terapeutică a dus la crearea a numeroase produse cu rol vindecător, multe dintre ele brevetate și recunoscute la nivel internațional, realizate în Brașov în Laboratoarele Merlin.

Prin accesarea fondurilor europene pentru pomicultură, un contabil cu pasiune pentru agricultură a pus bazele unei livezi de gutui în comuna Izvoarele din județul Giurgiu.

Lavandula angustifolia, cel mai comun soi de lavandă, este subiectul rubricii dedicate horticulturii. Ca de fiecare dată am primit informații de la specialiștii avizați ai Grădinii Botanice a Universității din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.