Skip to main content

Pescuitul sportiv; Căpșunărie; Rozmarinul

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Vorbim în interviul acestei ediții despre ce înseamnă pescuitul sportiv, cum se poate practica acest sport în țara noastră și care sunt calitățile de care avem nevoie pentru a fi un pescar de compețiție.

În reportajul acestei ediții vedem cum doi tineri ambițioși au reușit să acceseze fonduri europene în valoare de 1 milion de euro și să pună pe roate o căpșunărie roditoare. Numai că plantele lor nu cresc în solul obișnuit, ci în substrat de coajă de cocos. Cum e posibil acest lucru aflăm chiar de la ei.

Prietena fidelă a emisiunii noastre de la Grădina Botanică a Universității din București ne împărtășește din secretele rozmarinului, o plantă aromatică și cu multe utilități.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.