Skip to main content

Milostivirea

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Pr. prof. Bogdan Tătaru-Cazaban: „Domnul, Domnul, Dumnezeu milostiv și îndurător, zăbavnic la mânie și plin de bunăvoință și de credincioșie, Care păstrează bunăvoință pentru mii; Care iartă fărădelegea și răzvrătirea și păcatul.” Sunt cuvintele pe care le citim în Cartea Exodului. Mai târziu, la Profetul Isaia găsim această comparație între fidelitatea divină și mila maternă. „Oare femeia uită pe pruncul ei și de rodul pântecelui ei n-are ea milă? Chiar când ea îl va uita, Eu nu te voi uita pe tine.” Fidelitatea lui Dumnezeu este mai tare decât cel mai profund atașament uman, cel al mamei față de prunc. Și în același timp, comparația ne spune că sensul originar al milostivirii trimite la pântecele matern și tocmai acesta este ales pentru a exprima relația lui Dumnezeu cu făptura mâinilor Sale.
#PărințiiBisericii
#SfințiiParinți
#Milostivirea

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente