Skip to main content

O nouă carte liturgică cu rânduiala deniilor din Postul Mare

Slujbele din perioada Postului Mare sunt caracterizate de o profundă atmosferă de pocăință, dar și de unele particularități din punct de vedere liturgic, care nu se mai regăsesc în celelalte perioade ale anului bisericesc. Printre acestea se numără și denia, o Utrenie cu rânduială specială, care va fi oficiată mâine, pentru prima dată în acest post. Pentru a veni în sprijinul clericilor și cântăreților bisericești, Editura Institutului Biblic și de Misiune Ortodoxă a publicat recent cartea de cult „Deniile din Postul Mare”.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.