Skip to main content

Patriarhul României: „Hramul istoric al Catedralei Patriarhale este o sărbătoare a tinerilor creștini”

Credincioșii care au participat la sărbătoarea Catedralei Patriarhale au primit și binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române. La finalul Sfintei Liturghii, Întâistătătorul Bisericii noastre a vorbit despre semnificația hramului istoric al lăcașului de cult și i-a felicitat și binecuvântat pe câștigătorii celor două concursuri naționale organizate de Patriarhia Română în contextul anului omagial și comemorativ 2024: „Hristos-Cuvântul care vindecă” și „Icoana ortodoxă-lumina credinței”.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.