Skip to main content

Patriarhul României: „Îmbogățirea în Dumnezeu este starea sănătoasă a sufletului”

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Biserica noastră s-a aflat astăzi în Duminica a 26-a după Rusalii. Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a participat la Sfânta Liturghie săvâșită în Paraclisul istoric „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” al Reședinței Patriarhale și a vorbit la final despre înțelesurile duhovnicești ale pasajului evanghelic de la Luca, în care este istorisită pilda bogatului căruia i-a rodit țarina. În esență în evanghelia de astăzi, a subliniat Preafericirea Sa, se arată drama bogatului nerecunoscător şi nemilostiv: hambare pline, dar suflet gol. Părintele patriarh a adăugat că această evanghelie a fost rânduită de Biserică să fie citită în această perioadă, fiind în strânsă legătură cu urcușul nostru duhovnicesc spre sărbătoarea Crăciunului.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.