Skip to main content

Pelerinajul cu moaștele Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou continuă în Protopopiatele Ilfov Sud și Ilfov Nord

Cele două secole și jumătate de prezență neîntreruptă a moaștelor Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou în Capitală sunt marcate în Arhiepiscopia Bucureștilor printr-o serie de manifestări religioase. Din șirul acestor evenimente face parte și pelerinajul istoric început în urmă cu mai bine de trei săptămâni, care va continua zilele următoare în Arhiepiscopia Bucureștilor. Mâine și duminică, racla care adăpostește moaștele ocrotitorului Bucureștilor va fi purtată în pelerinaj în Protopopiatele Ilfov Nord și Ilfov Sud.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.