Skip to main content

Portret de muzician – Andrei Stănculescu, dirijorul Corului de cameră „Preludiu – Voicu Enăchescu”

Dirijorul este muzicianul care, în cadrul unui concert, nu produce niciun sunet. Cu toate acestea, de cunoștințele, ideile și puterea lui de convingere depinde într-o foarte mare măsură traseul profesional al celor care se află în ansamblul din fața lui și, evident, soarta unui concert. Se spune că el este oglinda unei orchestre sau a unui ansamblu, fie vocal, fie instrumental. L-am invitat astăzi alături de noi pe un tânăr dirijor, domnul Andrei Stănculescu, pentru a vorbi despre toate acestea: despre arta dirijorală, dar și despre un cor care este un reper în cultura românească – Corul de Cameră „Preludiu – Voicu Enăchescu”.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.