Skip to main content

Prezentarea proiectului de restaurare a celei mai vechi biserici ortodoxe din Cluj-Napoca

„Biserica din Deal”, cea mai veche biserică ortodoxă din Cluj-Napoca va fi restaurată cu bani europeni. Contractul semnat de ADR NV și Parohia „Sfânta Treime” asigură o finanțare de peste 4 milioane de euro pentru implementarea proiectului. Proiectul „Reabilitare și restructurare a complexului parohial «Sfânta Treime» și introducerea acestuia în circuitul turistic” a fost prezentat astăzi în lăcașul de cult. Evenimentul a avut loc în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Andrei, a reprezentanților Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest, precum și a clericilor și mirenilor clujeni.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.