Skip to main content

Românii din Gyula, Ungaria, l-au cinstit pe Sfântul Sfințit Mucenic Haralambie

Episcopul cetății Magnezia din Asia Mică și mare propovăduitor al învățăturii lui Hristos în vremea persecuțiilor anticreștine din secolul al II-lea, Sfântul Mare Mucenic Haralambie a fost cinstit, astăzi, de comunitatea ortodoxă română din Gyula prin participarea la Sfânta Liturghie la Catedrala episcopală. Slujba a fost săvârșită de Preasfințitul Părinte Siluan, Episcopul ortodox român din Ungaria, care i-a îndemnat pe credincioși să urmeze viața sfântului pomenit astăzi prin întărirea în credință și în răbdare. Totodată, ierarhul a hirotonit un preot, care va sluji în Parohia Bătania.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.