Skip to main content

Sărbătoare la Mănăstirea Pasărea din județul Ilfov

Mănăstirea Pasărea din județul Ilfov, locul unde rugăciunea se împletește cu ascultarea în Atelierele Patriarhiei Române și îngrijirea vârstnicilor, a îmbrăcat astăzi haine de sărbătoare. Deși hramul principal al mănăstirii este Sfânta Treime, de mai mult timp s-a statornicit ca acest moment important din viața așezământului monahal să fie sărbătorit de Rusalii. Sfânta Liturghie a fost săvârșită de părintele arhimandrit Dionisie Constantin, consilier patriarhal și director al Atelierelor Institutului Biblic și de Misiune Ortodoxă. În cuvântul său, părintele arhimandrit a vorbit despre lucrarea Duhului Sfânt în viața oamenilor.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.