Skip to main content

Sărbătoarea Sfinților 40 de Mucenici din Sevastia, la Mănăstirea Antim

Sfinții 40 de Mucenici din Sevastia, pomeniți astăzi în Biserica Ortodoxă, au fost cinstiți în mod deosebit la Mănăstirea Antim din București. Așezământul monahal construit de Sfântul Ierarh Antim Ivireanul păstrează din anul 1883 fragmente din moaștele acestor sfinți mucenici. Sfânta Liturghie a fost săvârșită de Preasfințitul Părinte Paisie Sinaitul, Episcop-vicar patriarhal. În cuvântul de învățătură, ierarhul a vorbit despre viața și suferințele îndurate de Sfinții mucenici în urmă cu mai bine de 1700 de ani și a subliniat cinstirea de care s-au bucurat de-a lungul timpului.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.