Skip to main content

Slujire arhierească în Parohia Cenadul Unguresc

Preasfințitul Părinte Siluan, Episcopul ortodox român din Ungaria, a oficiat, astăzi, Sfânta Liturghie în Parohia românească din Cenadul Unguresc, cu prilejul hramului. La slujbă au participat credincioși din localitate și din România, precum și oficialități, între acestea numărându-se Consulul General al României la Seghedin și primarul Comunei Cenadul Unguresc. În cadrul slujbei au fost înălțate și rugăciuni de pomenire pentru odihna sufletului poetului național Mihai Eminescu. Ierarhul le-a vorbit celor prezenți despre semnificația Praznicului Înălțării Domnului, zi în care sunt pomeniți și Eroii Neamului.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.